Bulvár

Négy szabálysértési őrizet az elmúlt 24 órában

2014-08-27 11:30

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A megye rendőri szervei augusztus 26-án négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság két fővel, az Encsi Rendőrkapitányság egy személlyel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt, míg a tiszaújvárosi rendőrök egy férfivel garázdaság szabálysértés elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság rendőrei kettő-, míg a kazincbarcikai járőrök egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, amely kapcsán a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint augusztus 26-án 16 óra 29 percet megelőzően Hollóházán a László tanyai útszakaszon egy Kawasaki típusú quaddal közlekedett két budapesti fiatal. Haladásuk során eddig tisztázatlan körülmények között egy menetirányukat tekintve balra ívelésű útkanyarulatban az útról lehaladtak és az út mellett lévő kilátó fából épült talpazatának ütköztek a jármű első részével. Az ütközés következtében a quadot kormányzó 19 éves fiú súlyos, életveszélyes, míg 16 éves utasa súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

Anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a hatóság tudomására.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!