Belföld

Kigyulladt egy nyári istálló Miskolc határában

2014-08-25 12:29

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Egy háromszázötven négyzetméter alapterületű, faszerkezetű, bádogfedésű építmény oldal-, és hátsó fala égett száz négyzetméteren hétfőn reggel – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. Az elmúlt héten egyébként a megye tűzoltóit 42 esetben riasztották, amiből 11 tűzeset volt.

Mint írták, az állatokat a miskolci hivatásos tűzoltók kiérkezéséig kihajtották, az egységek két vízsugárral eloltották a tüzet. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Lakóházban keletkezett tűzhöz riasztották például a miskolci hivatásos tűzoltókat augusztus 20-án. Egy ikerház felének a tetőszerkezete teljes terjedelmében, valamint a beépített padlástér több helyiségében berendezési tárgyak égtek Nyékládházán, a Mikszáth utcában. Az egységek az épületet átvizsgálták, amelyben senki nem tartózkodott, a lángokat négy vízsugárral eloltották. A tűz során senki nem sérült meg, lakosságvédelmi intézkedés nem vált szükségessé. A lakókat rokonoknál szállásolták el.

Árokba sodródott egy személygépjármű a 3-as számú főúton Mezőkövesd és Zsóri között, amelyben négyen utaztak. A balesethez, melynek során ketten súlyos, ketten könnyű sérüléseket szenvedtek, a mezőkövesdi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység két embert kéziszerszámokkal szabadított ki az autóból, akiket átadott a mentőszolgálat munkatársainak, valamint áramtalanította a járművet.

Kigyulladt egy kisbolt és a mellette álló melléképület Kazincbarcikán az Attila utcában augusztus 24-én, ahová a kazincbarcikai hivatásos tűzoltókat riasztották. A tűzben közel a fele rongálódott meg annak a harminc négyzetméter alapterületű, könnyűszerkezetes kisboltnak, amely egy családi ház udvarán található. A lángokat az egységek két vízsugárral eloltották. A káreset során személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-04-17 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!