Belföld

Bíró Franciska lett Borsod-Abaúj-Zemplén szépe

2014-08-25 09:48

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE megye_szepe_140825_csl.jpg

Több száz érdeklődő előtt rendezték meg vasárnap késő délután Szerencsen, a VII. Országos Csokoládé Fesztivál keretében a Miss Alpok Adria Szépségverseny és Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Szépe Versenyt. Bíró Franciska királynőnek elsőként Koncz Ferenc, Szerencs polgármestere gratulált és adta át a győztesnek járó szalagot.

A nagy múltú nemzetközi szépségverseny megyei döntőjére megtelt a Kulcsár Anita Sportcsarnok küzdőtere érdeklődőkkel. Már a kezdés előtt, a zsűri bevonulásakor is volt nézni való, hiszen Vastag Csaba énekes mellett Dara Edit, a tavalyi győztes is részt vett a testület munkájában. Koncz Ferenc, Szerencs polgármestere, mint házigazda köszöntötte a vendégeket. Elárulta, hogy számára a szerencsi nők a legszebbek, s nagyon örül, hogy vendégül láthatják a megye más részéből érkező lányokat. Az indulóknak jó versenyzést, a közönségnek pedig jó szórakozást kívánt.

A lányok először rövidnadrágban és pólóban léptek fel, s közben néhány mondat erejéig bemutatkoztak. A második körben a férfiak nagy örömére bikiniben vonultak fel a versenyzők. Zárásként pedig alkalmi ruhában álltak színpadra. Az átöltözési szünetekben pedig kulturális műsorral szórakoztatták az érdeklődőket.

A zsűri rövid tanácskozás után meghozta a döntését. A megye szépe Bíró Franciska lett, első udvarhölgye Bódi Zsófia Rebeka, második udvarhölgy pedig Tóth Zsófia lett. A közönségdíjat Szabó Julianna nyerte. A győztesnek járó szalagot Koncz Ferenc adta át, s az alkalmat megragadva sok sikert kívánt a sikerhez a továbbjutott lányoknak. A példa adott, hiszen Dara Edit, a tavalyi megye szépe megnyerte a Miss Alpok Adria országos döntőjét is.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-04-19 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!