Belföld

A vártnál több vendége volt a Strand Fesztiválnak

2014-08-24 17:08

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A vártnál több, 72 ezer vendége volt a vasárnap hajnalban véget ért négynapos STRAND - Nagyon Zene Fesztiválnak - közölték a szervezők. A VOLT Produkció és a Petőfi Rádió közös eseményét Zamárdi szabadstrandján rendezték meg. A fesztivált a heves esőzések sem tudták megzavarni: egyetlen koncert vagy program sem maradt el.

"A legfontosabb eredmény az, hogy a Strand második évében egy új és igazán sikeres fesztivál született" - fogalmazott Lobenwein Norbert, a fesztivál egyik főszervezője. Hozzáfűzte, hogy a rendezvény a Balaton Régió egyik legnagyobb vonzerejű turisztikai eseménye is egyben.

A zamárdi strandon világsztárok sora mellett számos hazai előadó szórakoztatta a közönséget. A 23 éves John Newman szombat esti koncertjét a szakadó eső ellenére közel húszezren táncolták végig.

A Petőfi Rádió négy napon át a helyszínről közvetítette adását, így a távolmaradók is részesültek a fesztivál élményeiből.

A "Nekem a Balaton..." kezdeményezés nyomán kortárs festőművészek segítségével a fesztiválozók által készített több mint száz művet a Strand honlapján mutatják majd be.

A Strand Fesztivált a Nagyon Balaton sorozat keretében szervezték meg. A sorozat programjai októberig zajlanak a Balaton Régióban.

 

MTIAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-04-19 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!