Helyi hírek

Drogos fiatalokat értek tetten a rendészek

2014-08-22 14:50

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE drogosok_szinvapart_mor_140821.jpg

Három, drogtól „kiütött” fiatallal szemben intézkedtek csütörtökön a Miskolci Önkormányzati Rendészet (MÖR) munkatársai. Az orvosi segítségnyújtás után a rendőrségi eljárással is szembe kell néznie a trió tagjainak.

A Kiss Ernő utcán, a Szinva partján lettek figyelmesek a rendészet járőrei szolgálatellátás közben a három fiatalra, akik kifeküdtek a partra. Közelebb érve derült ki, hogy a fiúk nincsenek maguknál, először arra gondoltak, hogy alkoholt fogyasztottak, és emiatt aludtak el. Ébresztgetni próbálták őket, de nagyon nehezen tértek magukhoz, és nyilvánvalóvá vált a közterület-felügyelők számára, hogy itt többről van szó, nem „csak” némi alkoholfogyasztásról.

A rendészek első körben mentőt hívtak, miközben folytatták a fiatalok ébresztését és kikérdezését. Egyikük nagy nehezen annyit el tudott mondani, hogy kábító hatású szert, a mostanában nagyon divatos úgynevezett herbafüvet fogyasztották és ettől lettek rosszul – mondta el portálunknak Vincze Csaba, a rendészet igazgatója.

Ilyen esetben a rendészet munkatársainak kötelezően értesíteniük kell a rendőrséget, ezért így tettek most is. A rendőrség kiérkezett munkatársai kezdték el az orvosi ellátás után a fiatalok kihallgatását, illetve ruházatuk átvizsgálását – egyébként mindhárman miskolciak, egyikük még fiatalkorú, a másik kettő épphogy betöltötte a 18-at. A rendőrség mindhármuk ellen eljárást indított.

minap.hu
Fotó: MÖRAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-09 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!