DVTK

DVTK - információk a klubkártyáról

2014-08-22 12:37

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE dvtk_klubkartya.jpg

A Magyar Labdarúgó Szövetség a klubkártyarendszer egységesítésével nyújt segítséget a névre szóló jegyek megvásárlásához.

Mint ismert, a sportról szóló 2004. évi I. törvény értelmében az élvonalbeli csapatok bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzéseire 2013. július 1-től csak névre szóló jegyekkel lehet belépni. A névre szóló belépőjegy megvásárlása jelentős időt vesz igénybe, a hagyományos, helyszíni, mérkőzésnapi jegyvásárlás a rögzítendő adatok miatt csak nehézségek árán biztosítható.

Az egységes rendszerben működő, de klubonként egyedi kialakítású plasztikkártya lehetővé teszi, hogy a szurkolónak csak egyetlen alkalommal kelljen megadnia az adatait, ezt követően minden jegyvásárláskor elegendő a kártyát vagy a kártya kódját használni, ezáltal jelentősen felgyorsul a jegyértékesítés folyamata.

Az MLSZ július 26-i elnökségi ülésén hozott határozat kimondja, hogy az OTP Bank Liga csapatainak, így a DVTK-nak is a bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzésein a jegyértékesítésben kötelező a klubkártya alkalmazása, és a kártya kiváltásakor a személyes azonosítás végrehajtása a jogszabályban előírt adatokkal.

A klubkártyák kiállításával kapcsolatban érdemes folyamatosan figyelni a dvtk.eu-t a kártyák elkészítésével és kiadásával kapcsolatos hírekért, információkért.

A kártya elkészítésének menete


„Első lépésként felvesszük a jogszabály által előírt adatokat, majd elkészítjük a helyszínen a kártyára kerülő fényképet (emiatt a klubkártyák kiváltása csak személyesen lehetséges). Ezután kerülhet sor a kártyák nyomtatására és kiadására. Fontos információ, hogy a felvett adatok kizárólag a klub rendszerében tárolódnak.” – írta a dvtk.eu.

A klubkártya 2014. szeptember 15-ig minden szurkoló számára ingyenes.

Az MLSZ hamarosan kidolgozza a klubkártya egy speciális változatát, a Futball Kártyát, melyet a semleges szurkolók vehetnek igénybe.

Külön kedvezményt kínál a Magyar Labdarúgó Szövetség, mely a saját mérkőzésein (válogatott mérkőzések, kupadöntők) a 2014-2015-ös szezontól két éven át az interneten és elővételben történő vásárlás esetén 20 százalékos kedvezmény mellett árusítja a jegyeket.

Mivel a bérletes szurkolók a bérlet vásárlásakor megadják azokat az adatokat, amelyek a klubkártyán is megjelennek (név, születési idő és születési hely) és a bérletek esetében folyamatos az ellenőrzés a sportrendészeti nyilvántartással, ezért a már kiadott bérlet, illetve a napokban bevezetésre kerülő minibérlet érvényességi ideje alatt nem kötelesek kiváltani a klubkártyát, így a hazai mérkőzésekre klubkártya nélkül juthatnak be.

Az idegenbeli, továbbá válogatott mérkőzéseken a bérlettel rendelkezők is csak úgy tudnak jegyet vásárolni, ha klubkártyával, vagy Futball Kártyával rendelkeznek. A bérletek megújítása során pedig minden szurkolónak klubkártyát is ki kell váltania.

– Amint a technikai eszközök rendelkezésünkre állnak, elindítjuk az internetes előregisztrációt, melynek köszönhetően drukkereink elkerülhetik a hosszú sorban állást. A DVTK klubkártya kiváltásának további menetéről a következő napokban folyamatosan tájékoztatjuk majd szurkolóinkat – tájékoztatott a dvtk.eu.

minap.hu
Fotó: dvtk.euAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-10-03 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!