Belföld

Körözött személyt fogtak el a miskolci rendőrök

2014-08-22 07:50

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A megye rendőri szervei augusztus 21-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Sz. Gábor 23 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy augusztus 21-én 13 óra 40 perckor Miskolcon, az Újgyőri főtér egyik élelmiszerüzletéből egy üveg szeszes italt akart eltulajdonítani. A tolvajt a rendőrök elfogták, majd előállítását követően őrizetbe vették.

A Miskolci Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt további három személlyel szemben, míg az ózdi rendőrök egy férfivel szemben magánlaksérés miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Ózdi-, míg további három esetlen a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-09-22 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!