Külföld

Balog Zoltán miniszter Kárpátaljára látogat

2014-08-21 16:23

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Kárpátaljára látogat pénteken Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, aki kétnapos programja keretében Kárpátalja kormányzójával, a megyei közgyűlés elnökével és a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) vezetőivel is tárgyal – tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma csütörtökön az MTI-t.

A közlemény szerint a miniszter Ungváron kétoldalú tárgyalást folytat Valerij Luncsenkóval, Kárpátalja kormányzójával, majd Ivan Balogával, a megyei közgyűlés elnökével. Hozzátették: Balog Zoltán Volodimir Szmolankával, az Ungvári Nemzeti Egyetem rektorával, valamint a KMKSZ vezetőségével is tárgyal.

A tárcavezető még pénteken Beregszászon a Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség és a Kárpátaljai Magyar Főiskola, valamint a II. Rákóczi Ferenc Főiskola vezetőségével egyeztet köznevelést és felsőoktatást érintő kérdésekről – írták.

Balog Zoltán szombaton a nagyberegi családi csendes napon szemináriumi előadást tart, majd beszédet mond a Nagyberegi Református Líceum felújított épületének ünnepélyes átadásán – közölte a minisztérium.

MTI


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-07-14 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!