Külföld

Újabb érmeket szerzett a magyar csapat az ifjúsági olimpián

2014-08-20 20:44

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A vívó Esztergályos Patrik ezüst-, a sportlövő Péni István bronzérmet szerzett a kínai Nankingban zajló ifjúsági olimpia szerdai versenynapján. A magyarok eddig négy aranyat, egy ezüstöt és négy bronzot szereztek a viadalon.

A  vívóknál az egyéni versenyek után vegyes válogatottak részvételével csapatversenyt rendeztek, a párbajtőr egyéniben hétfőn aranyérmes Esztergályos Európa 1-es válogatottját erősítetve lett második.

Péni István légpuskában már az alapversenyben is harmadik volt 624,2 körös teljesítménnyel, majd a döntőben, ahol nulláról kezdték a résztvevők, szintén harmadik helyen végzett 183,5 körrel.

Az úszóknál Sztankovics Anna negyedik, Sebestyén Dalma pedig hetedik lett a 100 méteres mellúszás döntőjében, míg Szilágyi Liliána és Horváth Dávid egyfaránt ötödikként zárt 50 méter pillangón, illetve 200 méter mellen.

Az augusztus 28-áig tartó II. ifjúsági olimpián Magyarországot 16 sportágban – asztaliteniszben, atlétikában, cselgáncsban, kajak-kenuban, kerékpárban, kosárlabdában, ökölvívásban, öttusában, sportlövészetben, súlyemelésben, teniszben, tornában, triatlonban, úszásban, vitorlázásban és vívásban – 57 sportoló képviseli.

A kínai játékokon több mint kétszáz országból csaknem 3800, 15 és 18 év közötti versenyző méri össze erejét 28 sportágban.

 

MTIAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-07-14 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!