Bulvár

Lopni próbált, rablás lett belőle

2014-08-19 18:45

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Már a börtönben várja az eljárás befejezését a sajtószentpéteri használtruha üzlet kirablója.

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás kiinduló adatai szerint egy ismeretlen férfi augusztus 18-án 18 órakor bement az egyik sajószentpéteri belvárosi üzletházba, majd kihasználta, hogy az eladó nem tartózkodott az eladótérben és a pénztárgépből készpénzt tulajdonított el.

A sértett a tolvajt tetten érte és a pénz visszaadására szólította fel, aki azonban ennek nem tett eleget és a megszerzett érték megtartása céljából bántalmazta a 70 éves tulajdonost, majd futva távozott.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók augusztus 19-én a hajnali órákban Sajószentpéteren elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Zoltán Attila 24 éves helyi lakost.

A beismerő vallomást tett terheltről őrizetbe vételét követően a nyomozók megállapították, hogy jogerős börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg, ezért kihallgatását követően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!