Belföld

Újra lesz őszi Lakásvásár

2014-08-18 14:57

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Október 11-én és 12-én, várhatóan 80-100 kiállító cég részvételével újra lesz Lakásvásár a budapesti Syma Rendezvény és Kongresszusi Központban - mondta Borsi László, a Lakásvásár Média Csoport elnöke hétfőn az MTI-nek.

A válság előtti években 200 cég vett részt a Lakásvásárokon, de akkor még sok volt az eladásra kínált új lakás. Most inkább csak használt és újszerű lakásokat fognak kínálni - tette hozzá az elnök.

Az eladásra szánt használt lakások száma több tízezer lesz, amelyeket helyben le is lehet foglalózni. A kereslet már abból is valószínűsíthető, hogy a tavalyi egész évben eladott 84 ezer lakással szemben az idei első félévben már 54 ezer lakás cserélt gazdát - érvelt Borsi László. A látogatók száma várhatóan 8-10 ezer lesz, a csúcsidőben meghaladta a 15 ezret.

A néhány ezer darab újszerű lakás azokat az otthonokat fedi, amelyeket akár több mint öt éve adtak át, de eddig nem sikerült eladni azokat.

Idén is jelen lesznek a vásáron a biztosítók és a bankok is. Ez utóbbiak különösen nagy érdeklődést mutatnak, mivel nem csak a hitelkihelyezés a céljuk, hanem a nem fizető adósoktól visszavett lakásokat is szeretnék értékesíteni.

MTI


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-09-26 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!