Programajánló

Musical és Miskolc gála újra szeptemberben a Művészetek Házában

2014-08-18 11:28

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE muveszetek_haza.jpg

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel szeptember 26-án újra megrendezik a Musical és Miskolc 2014 – Miskolc és környéke tehetségeiért gálaestet a Művészetek Háza színháztermében.

cselepak_balazs.jpgA rendezvénysorozat célja, hogy megyénkből származó, elsősorban a musical műfajában szárnyaikat próbálgató pályakezdő művészeknek bemutatkozási lehetőséget biztosítson. A program megvalósulását fő szponzorként Miskolc Megyei Jogú Város, Mecénás Alapja támogatja. Számos cég, intézmény és magánember állt azonban a kulturális kezdeményezés mellé támogatóként, segítségük nélkül a gálaest nem valósulhatna meg.

Az eseményen immár második éve a magyar musicalszínjátszás kiemelkedő előadói lépnek fel, közös bennük hogy mindannyian kötődnek városunkhoz, Miskolchoz, megyénkben születtek, nevelkedtek vagy a Miskolci Nemzeti Színházban játszottak vagy játszanak a mai napig. 

jancso_dora.jpgA Művészetek Háza színpadán áll majd: Tunyogi Bernadett, Jancsó Dóra, Varga Andrea, Pető Zsófia, Szécsi Viktória és Simon Fruzsina, Cselepák Balázs, Kriston Milán, Molnár Erik és Szabó Zsolt előadóművészek. Kamarás Máté a Japánban élő és elsősorban külföldön tevékenykedő musicalénekes, erre az eseményre hazalátogat és a produkció védnökeként és fellépőként is részt vesz az eseményen.

varga_andrea.jpgRajtuk kívül a gálán bemutatkoznak Miskolc és környékének legtehetségesebb fiatal énekesei, akik rangos tehetségkutató versenyeken kiemelkedő helyezéseket értek el: Czelláth Panna, Sivák Valéria, Oroszi Márk, Keresztfalvi Bence, Radványi Fruzsina és meghívást kapott a programra a Diósgyőri Gimnázium diákszínpada és a Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola tánccsapata is.

A gálaesten egy látványos zenés-táncos showműsornak lehet szem- és fültanúja a musicalek színes világát kedvelő közönség. A jegyek augusztus 18-ától vásárolhatók meg a Művészetek Háza jegypénztárában. 

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-01-25 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!