Miskolci Jegesmedvék

Jegesmedvék: tervezz logót az 5. sornak!

2014-08-17 08:30

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE jegesmacik_zsolna_130825ml.jpg_16.jpg

A Miskolci Jegesmedvék vezetése és a játékosok egyetértenek abban, hogy a csapat ötödik sora a fantasztikus szurkolótábor. A Macik az egyetlen olyan csapat a MOL Ligában, amelynek nem telik el úgy idegenbeli mérkőzése, hogy ne legyen ott legalább néhány sárga-fekete fanatikus. A törzsszurkolók erre alapozva megalakították a Miskolci 5. sort, amelyhez várják minden olyan drukker csatlakozását, akik szíve a Jegesmedvékért dobog.

Egyúttal pályázatot hirdetnek a Miskolci 5. sor logójának megtervezéséhez. Az embléma megtervezéséhez három színt, a fehéret, a feketét és a sárgát lehet használni, szerepelhet benne a klub logójában látható Jegesmedve, de a kabalaállatot bármilyen más formában fel lehet használni.

jegesmaci_talalkozo_130223ml_17.jpg

A cél olyan embléma elkészítése, ami kifejezi a miskolci jégkorong  szurkolók, az együttes 5. sorának kapcsolatát a csapattal, a drukkerek összetartozását, és amelyet fel tudunk majd használni a Jégcsarnok dekorálásához, zászlókhoz, pólókhoz, kapucnis pulóverhez és egyéb ruházati  cikkekhez.

A pályaműveket (magyar és/vagy angol változatban is) augusztus 31., vasárnap éjfélig várják a media©miskolcijegesmedve.hu e-mailcímre. A logókat bemutatják a Jegesmedvék honlapján, Facebook oldalán, és maguk a szurkolók döntik majd el, melyik lesz a nyertes.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-25 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!