Kultúra

Sziget - Michael Kiwanuka idén is lemondta a koncertjét

2014-08-14 14:06

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Idén is lemondta koncertjét a Sziget fesztiválon Michael Kiwanuka. A brit soul zene csillaga csütörtökön 16 óra 30 perckor lépett volna az A38 sátor színpadára.

A szervezők MTI-hez eljuttatott tájékoztatása szerint Michael Kiwanuka 2013-hoz hasonlóan az utolsó pillanatban jelezte távolmaradását.
    
- Tavaly a meghirdetett koncertje napjának hajnalán érkezett a hír, hogy Michael Kiwanuka lemondta a szigetes koncertjét. Idén kísértetiesen hasonló a helyzet. Csütörtök van, koncertje lenne az A38 színpadon, mint tavaly, és érkezett egy levél, hogy egészségügyi problémák miatt nem tudja vállalni a koncertjét. A szervezők a hiányt már nem tudják betölteni, de mivel ő nyitotta volna az A38 csütörtöki programját, az összes többi program időpontja változatlan - szerepel a közleményben.
    
Az észak-londoni énekes, gitáros, dalszerző, Michael Kiwanuka kifinomult, karakteres folkos-dzsesszes inspirációkról árulkodó soul zenéjével tavalyelőtt lopta be magát a britek szívébe. Bemutatkozó albumát, a Home Againt 2013-ban Mercury-díjra jelölték.

MTIAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-12-01 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!