Bulvár

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei

2014-08-14 11:51

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A megye rendőri szervei augusztus 10-én hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az encsi rendőrök egy férfival, a miskolci egyenruhások két személlyel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt egy-egy fővel az Encsi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai alkalmaztak őrizetbe vételt.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy szexuális szolgáltatásait tilalmi övezetben kínáló nővel intézkedtek, akivel szemben tiltott prostitúciós tevékenység miatt indítottak szabálysértési eljárást.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai augusztus 13-án 17 órakor Miskolcon, az Újgyőri főtéren intézkedés alá vonták B. Zsolt 19 éves miskolci lakost, aki ellen a Miskolci Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A körözés hatálya alatt álló, elfogott személyt a rendőrök őrizetbe vették.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Encsi-, a Mezőkövesdi-, a Miskolci-, a Szerencsi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, míg anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-06-03 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!