Egészség

Jótékony cél mellé állt Szász Kitti - videóval!

2014-08-13 13:13

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A sajószentpéteri születésű Szász Kitti ezúttal jótékony célokért bűvöli a labdát. Legutóbb arról számolhattunk be, hogy újra, negyedik alkalommal is foci freestyle-világbajnok lett, ezúttal pedig a balatonfürdei Európa-bajnokságot népszerűsíti.

Szász Kitti, foci freestyle-világbajnok is részt vett a szeptember 1-5. között, Balatonfüreden rendezendő Cukorbeteg Futsal Európa-bajnokságot népszerűsítő reklámfilm forgatásán.

Kitti a magyar csapattal és edzőjükkel, a cukorbetegséget saját tapasztalatok alapján jól ismerő Hevesi Tamással mutatta be tudását Balatonfüred központjában. A fiúkat nem csak szépségével, hanem kiemelkedő, világbajnokhoz méltó tudásával is lenyűgözte a sajószentpéteri lány.

A Cukorbetegek Futsal Európa-bajnokságát szeptember elején rendezik meg, Balatonfüreden. A kontinensviadalon természetesen a házigazda és címvédő magyar csapat is bizonyít majd – összesen 15 ország vesz majd részt a bajnokságon.A videót a FLOW PR ötlete és koncepciója alapján a Water Film készítette.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-09 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!