Szociális

Az örök barátság jegyében.

2014-08-13 11:31

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Mozgássérültek és Barátaik Miskolc Városi Egyesületének 25 éves alakulása jegyében, az egyesület „Senior” Klubja a vasgyári közösségi házban tartotta különleges összejövetelét, amelyre elfogadta a meghívást az Életért a Rák Ellen, és az Avas Nyugdíjas Egyesületek is.

Az összejövetel apropója az a hét esztendővel ezelőtti alkalom volt, amikor az Egyesület „Senior” klubja örök barátságot kötött a Kistokaj Ezüstfény Nyugdíjas Klubbal. Az akkori esemény megkötését vállaló, azóta nyugdíjba vonult, nyugalmazott Bajor Józsefné polgármester asszony hét év után is vállalta az „Örök Barátság” megerősítését. Természetesen a hivatalos iratot aláírásukkal szentesítették a klubvezetők, és az egyesület vezetői is.

mozgegylet_140813.jpg

Az ünnepi összejövetel még két jeles eseményt is tartogatott, hiszen ennek keretében köszöntötték a kistokaji Klubból a Kupai házaspárt, akik 50 éve házasok, illetve a házigazda „Senior” klubból a Bohács házaspárt, akik 40 éve mondták ki a boldogító igent.
A rendezvényen résztvevő szépkorúak a műsor után egy szelet tortát fogyasztottak, és zene mellett tánccal, jó hangulatban múlatták az időt.

A két klub az elmúlt évek alatt sok közös programon vett részt, segítik egymást, résztvevői egymás rendezvényeinek, és ápolják az „Örök Barátságot”. Példa lehet minden szépkorúnak az aktivitásuk, a sugárzó életkedv, amit sem az idős kor, sem a különféle betegség nem korlátoz.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-08-14 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!