Bulvár

Teherszállítás engedély nélkül: az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei

2014-08-13 10:19

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A megye rendőri szervei augusztus 12-én hét személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az Encsi Rendőrkapitányság járőrei augusztus 12-én 16 óra 40 perckor Zsujta Fő útján ellenőrzés alá vontak egy Iveco típusú tehergépjárművet. A rendőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a teherautó sofőrjét, G. Lajos 28 éves abaújszántói lakost korábban eltiltották a járművezetéstől. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították, majd járművezetés az eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Tulajdon elleni szabálysértés miatt egy-egy fővel a Miskolci- és az Ózdi Rendőrkapitányság, míg garázdaság elkövetéséért egy-egy személlyel szemben az Encsi- és a Miskolci Rendőrkapitányság alkalmazott őrizetbe vételt.

Az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt a tiszaújvárosi rendőrök egy férfival, míg a szerencsi járőrök egy fővel rongálás szabálysértés elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Ózdi és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két, személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-06-03 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!