Bulvár

Elfogott 18, 19 éves betörők

2014-08-12 12:56

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség három férfival szemben, akik betörtek egy sajószögedi családi házba, és onnan használati eszközöket loptak el – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság június 24-én ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint az akkor még ismeretlen elkövetők betörtek egy sajószögedi családi ház úgynevezett nyári konyhájába, és onnan kerékpárt, illetve különféle kézi szerszámokat loptak el.

A nyomozás eredményeként a rendőrök mintegy két nap alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves B. Alex, a 19 éves H. Tamás és 18 éves B. Roland kiscsécsi lakosokat. Nevezettek a június 26-án megtartott gyanúsítotti kihallgatásukon beismerő vallomást tettek.

Az ügyben indított nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-12 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!