Egyéb

Korlátozásokra kell számítani a Búza térnél

2014-08-12 10:49

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Forgalomirányító jelzőberendezések felújítását végzi a kivitelező Miskolcon a Búza térnél a Magyar Közút Nonprofit Zrt megbízásából. A munkavégzés miatt augusztus 13-án, szerdán reggel 9 órától várhatóan augusztus 15., péntek délutánig korlátozásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek – tájékoztatott a Közút.

Mint közleményükben írták, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megbízásából a SWARCO Kft. forgalomirányító jelzőberendezések felújítását végzi a miskolci Búza téren, a 3-as és a 26-os főút csomópontjában augusztus 13-án, szerdán a nagy forgalmú reggeli időszak után 9 órától egészen augusztus 15., péntek délutánig.

Felhívják arra a figyelmet, hogy a munkák miatt napközben rendőri forgalomirányításra számíthatnak az arra közlekedők. A kivitelező a jelzőlámpa-fejeket nagyobb LED betéttel látja el, a vezérlő kábelhálózatot és a vezérlő berendezéseket lecseréli, valamint egy új, országos jelzőlámpa távfelügyeleti rendszer megvalósítását is elvégzi a projekt részeként.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a nagy forgalmú csomópontban fokozott óvatossággal közlekedjenek, aki teheti, a torlódások kialakulása miatt kerülje el a kereszteződést a munkavégzés ideje alatt. „A munkák elvégzéséig a társaság a közlekedők megértését és türelmét kéri” – zárul a közlemény.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-11-29 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!