Programajánló

Nyitva a gyár – elkezdődött a Factory Fesztivál

2014-08-08 21:29

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE factory_fesztival_140808_vcs_7.jpg

Dübörög a gyár, de nem a futószalagoknak és a munkagépeknek köszönhetően – elkezdődött a Factory Fesztivál, amely péntek este és szombaton extrémsporttal és kivételes előadókkal kényezteti a miskolci fiatalokat.

factory_fesztival_140808_vcs_2.jpg

Dj Gratt muzsikája jelezte, valami elkezdődött a gyárban – pénteken, este 6 órakor ő nyitotta ugyanis a kerek évforduló előtt álló Factory Fesztivált. A helyi és hazai hiphop krémje pedig követte a lemezlovászt a színpadokon. Mert, hogy a Factory Fesztiválon három játéktér is van.

factory_fesztival_140808_vcs_3.jpg

A Nagyszínpadon kezdődött a buli, Dj Grattot Freestyle battle váltotta, majd érkezett TKYD, s az éjjel hevében jön az élőzenés koncert – amire igen csak ráerősítettek a szervezők –, a Magashegyi Underground.

factory_fesztival_140808_vcs_8.jpg

A kicsi lazulós Metróhuzatos, Szeplős vállas koncert után újra a rap vizére evezve érkeznek majd a Hősök, mint kapitányok, s a nagyszínpadi programot már szombatba csúszóan, hajnal kettőkor Andro zárja.

factory_fesztival_140808_vcs_9.jpg

A másik két színpadon sem lesz hamarabb vége a muzsikálásnak – a Garden Stage-n Funktasztikus kezdett nem is oly’ régen, de jönnek még a Kilakikitt-es srácok, NKS, Deniz is többek között. A Bass and Dub Stage-n pedig fixen hozta a jó hangulatot az Elektroger, s még pénteken Avi is érkezik, szombat hajnalra pedig Metro, Dj Ren, Mc Fedora, NFR és BOS lesz a felhozatal.

A buli pedig csak ideig, óráig áll le, mert szombat este újra felhördülnek az erősítők, s lesznek sportprogramok is szép számmal.

minap.hu
Fotó: Végh Cs.
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-07-06 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!