DVTK

Kettős emberhátrány – döntetlen Újpesten

2014-08-03 22:39

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE dvtkujpest.jpg

Az OTP Bank Liga 2. fordulójában Újpesten lépett pályára a DVTK csapata vasárnap este, a Szusza Ferenc stadionban. A házigazdák a végére kettős emberelőnybe kerültek, de hiába játszottak bő negyed órán keresztül kilenc ember ellen, így is csak 1-1-es döntetlenre futotta nekik a Diósgyőrrel szemben, az NB I 2. fordulójának zárómeccsén.

Az első játékrész nem hozott túl sok izgalmat, a csapatok fegyelmezetten játszottak, kevés kockázatot vállalva. A legnagyobb helyzet a diósgyőri Grumic nevéhez fűződött, akinek kapáslövését Balajcza tolta a kapufára.

A fordulást követően átvette a kezdeményezést a miskolci együttes, az első pár percben több helyzetük is volt, ami végül góllá is érett. Takács beadására ismételten Grumic érkezett és erősen a kapuba bólintott. A folytatásban visszaállt a DVTK, az Újpest pedig főleg beadásokkal próbálkozott. Szűk fél órával a rendes játékidő vége előtt Nagy tekert középre, Suljic pedig teljesen üresen fejelt a hosszú felsőbe.

Nem sok telt el az egyenlítő gólt követően, amikor Egerszegi egy durva belépőért megkapta második sárga lapját, így tíz emberre fogyatkozott a Diósgyőr. A kiállítást követően Debreceni lépett pályára a DVTK-nál, de nem sokat tölthetett a játéktéren, ugyanis utolsó emberként rántotta le Mbomát, s egyből pirosat mutatott fel neki a játékvezető. Kettős emberelőnyben sem tudott ugyanakkor mit kezdeni a Diósgyőr védelmével az UTE, beadásaik pontatlanok voltak, a DVTK pedig érthetően húzta az időt, így pontosztozkodás lett a vége.

OTP Bank Liga, 2. forduló:

Újpest FC-Diósgyőri VTK 1-1 (0-0)

gólszerzők: Suljic (61.), illetve Grumic (53.)
kiállítva: Egerszegi (67.), Debreceni (76.)
sárga lap: Forró (28.), Suljic (69.), Nagy G. (79.), illetve Okuka (26.), Egerszegi (59., 67
.)

minap.hu
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-11-28 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!