Programajánló

Strandok éjszakája a Barlangfürdőben

2014-07-30 21:04

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE strandok_ejszakaja_130802_ja_9.jpg

Fényárban úszik majd a tapolcai barlangfürdő pénteken éjjel. Még a hegyoldalt is kivilágítják, hogy a látogatók a lehető legjobban érezzék magukat a Strandok Éjszakáján, amelyhez Miskolc is csatlakozott.

Városunk is csatlakozott az országos Strandok Éjszakája programsorozathoz. A hazai fürdők nagy része hosszabbított nyitva tartással várja a fürdőzés és az éjszakázás szerelmeseit.

– A programunk este 8-tól kezdődik, s éjfélig tart. Élőzenével, büfékkel, külső és belső medencékkel, tehát a Barlangfürdő komplex szolgáltatásaival várjuk a látogatókat. Amire különösen felhívnám a figyelmet, az, hogy szaunaszeánsz is lesz. Két szaunamesterünk este 8 óra és 10 óra között, illetve éjfélig fog programokat mutatni. Minden bizonnyal nagy lesz az érdeklődés – mondta Bodnár László, a Miskolci Turisztikai Kft. főmérnöke.

A fürdőzők éjszakai szaunaszeánsza mellett a barlang különleges miliője adja majd a miskolci program különlegességét, a maga kivételes fényeivel, s a megvilágításokkal. A külső medencék hangulatát pedig a csillagos ég alapozza majd meg.

minap.hu
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-01-25 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!