Programajánló

Futással zárul a tiszaújvárosi Jabil 3 próba

2014-07-29 14:24

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az idei Jabil 3 próba szabadidősport eseménysorozat augusztus 8-án, pénteken a futással fejeződik be. A májusi kerékpározás és júniusi úszás utáni harmadik pontgyűjtő lehetőséget a 16. TVK Triatlon Nagyhét keretében megrendezendő pénzdíjas Jabil 1/3 Maraton jelenti, melyre érdemes augusztus 1-ig nevezni.

A nagy népszerűségnek örvendő, tavaly afrikai és román sikerrel zárult pénzdíjas utcai futóverseny idén is három versenyszámot kínál a sportág amatőr és profi szerelmeseinek. A 14 km egyéni mellett a 4x3,5 km-es váltóban és a 3,5 km-es egyéniben is gyűjtögetni lehet a pontokat, hatot, illetve hármat-hármat. Lényeges információ, hogy mindenki csak egy versenyszámban indulhat!

Előnevezés augusztus 1-ig, a oldalról letölthető nevezési lap beküldésével, illetve a nevezési díj befizetésével. Ebben az esetben az egyéni számokra 1000, míg a váltóra jelentkezők személyenként 500 forintért jelentkezhetnek. A nevezési lapokat a tvkmali©triatlon.t-online.hu e-mail címre, a 49/540-095-ös faxra, vagy a TVK-Mali Triatlon Klub 3580 Tiszaújváros, Teleki Blanka út 6. postacímre lehet elküldeni, illetve személyesen, a Sportcentrum Triatlon Klubházban (Tiszaújváros, Teleki Blanka út 6.) leadni hétfőtől-péntekig, 14 – 16 óra között.

jabil_1-3_maraton_1.jpg

Augusztus 2-tól nevezni csak a verseny napján, a helyszínen, a Bethlen Gábor út 7. (Hotel Phőnix szállodával szemben) alatti versenyközpontban lehet. Ebben az esetben 2000, illetve 1000 forint a nevezési díj. A Jabil 3Próba próbafüzettel rendelkezők és Jabil Circuit Magyarország Kft. dolgozói részére a nevezés díjtalan.

A TVK-Mali Triatlon Klub által rendezendő erőpróba hivatalos felkészülési versenye az őszi 29. Wizz Air Budapest Félmaratonnak (www.futanet.hu/cikk/29-budapest-felmaraton-2014). A Jabil 1/3 Maraton 14 km-es távján induló versenyzők 50% kedvezménnyel nevezhetnek, abban az esetben, amennyiben már neveztek a 29. Wizz Air Budapest Félmaraton egyéni, 21,1 km-es távjára! Az érvényes nevezést a BSI-től kapott visszaigazolás bemutatásával kell igazolni.

Az elektronikus időméréshez szükséges chip-bérlése a Jabilos dolgozóknak és a próbafüzettel rendelkezőknek ingyenes, míg mindenki másnak 500 Ft. A chipek kauciója 1000 Ft, melyet leadást követően visszafizetnek.

A futópróbát teljesítők célba érkezés után emblémázott pólót kapnak ajándékba.  A helyszínen kisorsolnak a próbázó Jabil-dolgozók között 3 pár Saucony-futócipőt is.

A 12 pontot, vagy annál többet megszerzett teljesítők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A legalább 15 pontot kiérdemlők joggal pályázhatnak a fődíjra, mely nem más, mint szeptember 26-29. között két darab, egy személyes, 4 napos utazás (3 éjszaka, repülőjegy, szállás félpanzióval, reptéri transzfer) Európa egyik legnagyobb utcai futóversenyére, a Berlin Maratonra! Az egyik fődíj a Jabil-dolgozók között, míg a másik a többi induló körében talál majd gazdára.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-01-25 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!