Programajánló

Hatodszor is Hernád Fesztivál!

2014-07-28 12:44

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Hatodik alkalommal rendezik meg a Hernád Fesztivált Hernádszentandráson, augusztus első hétvégéjén. A hagyományos fesztiváli hangulat ezúttal sem hiányzik majd – fellép többek között a Magna Cum Laude is.

Igazi kincseket kínál a kikapcsolódási és szórakozási lehetőség mellett a hatodik Hernád Fesztivál augusztus 1-3. között, Hernádszentandráson. Az idén három naposra bővülő rendezvényen az eddigiekhez képest még több program bizonyítja majd a helyiek vendégszeretetét.

– Aki hozzánk jön, az hazajön. Településünk önmaga szeretne lenni. Áradó vendégszeretet, családias vendéglátás, a nyugalom szigete, az élhető jövő bölcsője, melyre talán sohasem volt akkora szükségünk, mint napjainkban – mondta Üveges Gábor, Hernádszentandrás polgármestere.

Hernádszentandrás Község Önkormányzata a gazdája a BioSzentandrás programnak, amely az elmúlt években a legnagyobb biokertészeté nőtte ki magát a térségben.  Híres a település a közösségépítéséről is. Az idei Hernád Fesztivál különlegessége, hogy első ízben három napos kínálattal várja látogatóit közelről, s távolról egyaránt.

„Indul a Bakterház”, a péntek estével együtt, a szombati X. Szentandrás Kupa kispályás labdarúgótorna igazi csemegéje lesz a Fradi Öregfiúk-Hernádszentandrás Öregfiúk mérkőzés, mint ahogy a Szőke András-Bede Róbert páros közreműködésével a biokertészet fűszernövényeit is felhasználó V. Szentandrás Íze Főzőverseny.

Lesz „Gyerek Sziget” kézművességgel, népi játszótérrel, póni lovagoltatással, délután kisvonattal gyönyörködhetnek a résztvevők a táj szépségében. Helyi színészpalántákkal igazi, a közönséget is megmozgató vásári komédiába csap át a kora este, majd táncház, és egy fergeteges zenés mulatság zárja a második napot.

Augusztus 3-a vasárnap délelőtt a pihenésé, délután 5 órakor viszont visszatarthatatlanul elindul a fesztivál-koncert dübörgése, melyen 8 amatőr zenekar bemutatkozását követően, a csillagokkal egy időben este 9 órakor lép színpadra, és ad egy két órás koncertet Magyarország egyik legnépszerűbb együttese, a Magna Cum Laude.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-01-25 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!