Programajánló

Kifordított költészet a kávézóban

2014-07-26 13:54

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE miskolccafe_kolteszet_140725ml_1.jpg

Antré – önmagából kifordított költészet. Ezzel a címmel rendeztek irodalmi estet pénteken a Miskolc Caféban. A sétálóutcai Miskolc Bolt ugyanis nemcsak egy üzlet, hanem kávézó és turisztikai tájékozódási pont egyszerre – és jó ideje kiállítások, találkozók, kulturális programok színhelye is.

Az Impulzus Irodalmi Műhely kortárs költőinek művei keltek életre pénteken a Miskolc Caféban, az Éltető Lélek Alapítvány verselőinek jóvoltából. Az Éltető Lélek Irodalmi Kör már korábban is tartott ott estet, de csatlakozott programjával a kávézó az operafesztiválhoz is. A következő ilyen esemény állami ünnepünkhöz, augusztus 20-ához kapcsolódik majd, tudtuk meg Blaskó Krisztián üzletvezetőtől.

miskolccafe_kolteszet_140725ml_2.jpg

A legalább havi rendszerességű irodalmi rendezvények mellett időszaki kiállítások is láthatók a Miskolc Bolt és Kávézóban. A Skarupka István által vászonra rögzített miskolci „gyöngyszemek” után a Miskolci Fotóklub nyitott ott kiállítást. Képeiken ugyancsak Miskolcot (Tapolcát, Lillafüredet, Diósgyőrt, a belvárost) láthatjuk viszont – de természetesen nem a turista szemével, hanem művészi látásmóddal és megoldásokkal hangsúlyozva.

Cs. M.
Fotó: J. Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-01-25 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!