Kultúra

Három művészeti ág egy táborban

2014-07-26 08:31

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE galeria_111023_ja.jpg

Képző-, zene- és táncművészeti gyermektábort indít a Miskolci Galéria. Az augusztus közepi táborra augusztus 1-jéig lehet jelentkezni.

Negyedik alkalommal hirdeti meg a Miskolci Galéria képző-, zene- és táncművészeti gyermektáborát, ami a 7–12 éves közötti gyerekek számára kínál remek lehetőséget, hogy szórakozva alkossanak, hasznosan töltsék az idejüket.

Az egyhetes táborra azokat a gyerekeket várják, akik szeretnek érdekes műalkotásokkal megismerkedni, zenét hallgatni, s emellett a sok mozgást is élvezik.

A Miskolci Galéria Kondor-termében otthont kapott foglalkozásokon a vezetőkkel közösen játszhatnak képekkel. Ritmusokkal, mozdulatokkal elevenítik meg őket, s zenét, hangokat párosítanak hozzájuk. Emellett saját alkotásokat hozhatnak létre különleges anyagok és kivételes technikák elsajátításának segedelmével.

A délelőtt 9 órakor kezdődő, s délután 4 óráig tartó program célja, hogy a művészet iránt fogékony és nyitott gyerekek fantáziáját, kreativitását és önkifejező képességét komplex módon fejlessze, technikai tudásukat gyarapítsa – mindehhez a XXVI. Miskolci Grafikai Triennále kiállításai biztosítanak majd inspirációt.

A foglalkozásokat Csuka Tímea zenepedagógus, Richvalszky Zsuzsa táncpedagógus, Dobos Barbara keramikus és Éliás István művészet- és múzeumpedagógus vezeti majd.

A jelentkezési határidő augusztus 1. A tábor maximum 30 fővel működhet, ezért a gyerekeket jelentkezési sorrendben fogadják. Jelentkezés és bővebb információ a helyszínen 9–17 óra között, vagy a 46/500-680, 70/940-86-54-as telefonon.

K. J.
Fotó: minap-archívAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-28 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!