Programajánló

Factory Fesztivál – egy hatalmas buli a gyárban

2014-07-23 14:25

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE factory_fesztival_130816_fkcs_17.jpg

Már csak 16 nap van hátra, s újra beindul a buli a gyárban. A Factory Fesztivál idén is számos neves fellépővel várja a fiatalokat. Extrém környezet, extrém programok, extrém buli az extrém sport miskolci fellegvárában.

Már alakul a Factory Fesztivál zenei programja. Kicsivel több, mint két hét, és újra dübörög a gyár. Futószalag helyett gitár, dob, színpad és fények – természetesen a zenei produkciók mellett a fesztiválozókkal a főszerepben.

A Factory Fesztivál programja még alakul, de tematikailag várhatóan nem tér majd el az előző évekétől. Garanciát jelentenek azok a fellépők, akik már biztosan érkeznek.

Augusztus 8–9. között a gyárban pörgeti fel a hangulatot többek között az Ocho Macho, s jó lesz nekik így. Érkezik még Sub Bass Monster, az Irie Maffia dj. settel készül, Deniz, a magyar zenei élet egyik különleges színfoltja is tiszteletét tesz. Ő szóló előadóként, élőzenekarral, és DJ-s formációban is járja az ország kisebb és nagyobb színpadait.

factory_fesztival_130816_fkcs_33.jpg

Dope DOD (NL) Belgiumból érkezik Miskolcra. A belga Lokerenben augusztus 7-én ad koncertet, a miskolci bulira pedig augusztus 9-én kerül sor. A nemzetközi zenész mellett a hazaiak sem hagyják ki a Factory Fesztivált. Jön Antal & Day duója, felpörgeti majd a hangulatot MC Fedora, Tommy Lexxus, Mediahack és Kilakikitt is.

A visszaszámlálás elkezdődött. Már csak 16 nap, és kezdődik a Factory Fesztivál.

K. J.
Fotó: archív - F. Kaderják Csilla
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-01-25 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!