Programajánló

Közeleg a Nagy Avasi Főzőverseny napja

2014-07-23 12:25

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE fozoverseny_140524_vcs_01.jpg

Az Avas III. ütemének sportpályája ad otthont a Nagy Avasi Főzőversenynek és családi napnak, amelyet szombaton rendeznek meg. A főzőversenyre a jelentkezési határidő már lejárt ugyan, de sokan jelentkeztek, s a gasztromegmérettetés mellett számos program kínál remek szórakozási lehetőséget.

A Nagy Avasi Főzőverseny és családi nap délelőtt 10 órakor testmozgással kezdődik szombaton, az Avason, a III. ütemben, a sportpályán. A capoeira és grandup kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek lehetőség a „reggeli” testmozgás abszolválására.

A bemutatót követően a Miskolci Majorette Együttes veszi birtokba a színpadot. Műsorukat a Diri-Dongó Együttes gyermekműsora követi a programban.

A gyermekműsor után rögtönzött táncház várható, hiszen a Számadó zenekar húzza majd a talpalávalót. Délután egy órára minden nevezőnek el kell készülnie a főzéssel, sőt hamarabb is, mert ekkor már az eredményhirdetés várható.
A gulyásleves- és pörköltfőző verseny zsűritagjai: Kriza Ákos polgármester, Mátyás Rudolf Oscar-díjas mesterszakács, Fásy Ádám - tiszteletbeli tag.

fozoverseny_140524_vcs_12.jpg

Az étkezéshez Fásy Ádám szolgáltatja a nótát, majd újra a gyerekeknek kedveznek a szervezők a Zabszalma együttes gyermekműsorával. Délután négy órakor a Hot Road Rockabilly Band ad koncertet, majd Soltész Rezső lép színpadra.

A Nagy Avasi Főzőverseny és családi nap fővédnöke Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere.

Kiegészítő programok is lesznek. Egészen pontosan kirakodó vásár, kézműves műhelyek, ugrálóvár, arcfestés, népi játszótér, lufihajtogató bohóc

minap.hu

Fotó: archív - Végh Csaba


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-01-25 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!