Videós hírek

„Lehullt a lepel – Pásztor Albert nem független jelölt”

2014-07-17 17:22

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Mennyire független polgármesterjelölt az, akinek plakátján, megtévesztő módon letakarva, baloldali pártok logói szerepelnek? – tette fel a kérdést csütörtöki sajtótájékoztatóján Soós Attila, a Fidesz-KDNP miskolci frakciójának szóvivője. Mint ismeretes, kiderült, hogy az MSZP, a DK, sőt az Együtt-PM logója is szerepel – igaz, most már fehér csíkkal letakarva – Pásztor Albert plakátjain.

pasztortabla_140717_ja_5.jpg

- Lehullt a lepel, avagy kibújt a szög a zsákból – ezzel a mondattal kezdte sajtótájékoztatóját Soós Attila. Mint a szóvivő fogalmazott, az utóbbi napok, hetek médiahírverése arról a Pásztor Albertról szólt, aki óriásplakátjain független polgármesterjelöltként  hirdeti magát, illetve programját. Most kiderült, hogy a plakátok jobb alsó sarkában szereplő csíkkal baloldali pártok - az MSZP, a Demokratikus Koalíció, illetve az Együtt-PM - logóját takarták el.

– Pásztor Alberthez, aki saját állítása szerint „pártoktól független polgármesterjelölt”, talán éppen ezektől a pártoktól érkezett a pénz a kampányra, az óriásplakátokra. Felmerülhet tehát a kérdés – tette hozzá a szóvivő –, mennyire független polgármesterjelölt az, akinek a plakátján baloldali pártok logói szerepelnek - igaz, utóbb letakarva, hogy ezzel megtévesszék a miskolciakat, és az ország lakosságát?  – Az sem kizárt persze, hogy Pásztor Albert egyszerűen csak szégyelli ezeket a pártokat – hangoztatta Soós Attila.– Mindenesetre biztos, a tegnap készült fényképek, tévéfelvételek egyértelműen bizonyítják, hogy Pásztor Albert nem független polgármesterjelölt, hanem az ellenzéki pártok pártfogoltja, akik támogatják őt. Innentől kijelenthetjük, hogy az általa elkezdett választási kampány kezdettől fogva a félrevezetésre, megtévesztésre irányult – hangsúlyozta a Fidesz-KDNP frakció szóvivője.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-03-05 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!