Programajánló

Kisvasút-kedvezmény az EFOTT-on

2014-07-13 09:31

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE kisvasutnap_palhaza_130817_2.jpg

A következő hét Miskolcon egyet jelent majd az EFOTT-tal. Harminc év után tér vissza az országos turisztikai találkozó. Miskolcon pedig van látnivaló – s az EFOTT idején számos kedvezmény is lesz.

Az EFOTT két alapvető összetevőből épül fel. A hallgatók hangulatából és a turisztikai látványosságokból. A vándorló fesztivál minden évben olyan helyszínre vándorol, amely sok látnivalót kínál. Olyanokat, amelyek az egész ország fiatalját érdekelheti.

Ilyen például Miskolc. Ilyen például az erdei vasút.

kisvasutak_napja_130907ml_38.jpg

– A magunk módján szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az ide érkező fiatalok még jobban megismerjék térségünk természeti értékeit, és a programok között tartalmasan tölthessék el az öt napot. Ezért az ÉSZAKERDŐ Zrt. Lillafüredi Állami Erdei Vasútja kedvezményes utazási lehetőséggel várja a fesztiválozókat. Akik rendelkeznek a fesztiváli belépésre jogosító karszalaggal, a rendezvény ideje alatt egységesen 550 forintos kedvezményes áron utazhatnak a kisvasúton – hívta fel a figyelmet Mátrai Imre, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút üzemigazgatója.

A Kemény Dénes Városi Sportuszoda és a Barlangfürdő után tehát itt az újabb EFOTT-ozóknak szóló turisztikai kedvezmény, csak szabadon.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-01-23 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!