DVTK

Bulgáriába utazik a DVTK

2014-07-12 08:28

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE dvtk_birkirkara_140703ml_034.jpg

Az UEFA Európa Liga második selejtező körében a bolgár Litex Lovecs ellen játszhat a továbbjutásért a DVTK július 17-én idegenben, majd július 24-én hazai pályán, ami ezúttal Nyíregyháza lesz – tájékoztatott a klub hivatalos honlapja.

Mint a dvtk.eu is emlékeztet rá, az első selejtezőkörben a DVTK kettős győzelemmel, összesítésben 6-2-es gólkülönbséggel jutott tovább a Birkirkara ellen csütörtökön.

Az első kör sorsolásával együtt elkészült a második kör párosítása is, így június 23. óta azt is tudni lehet, amennyiben továbbjut a DVTK, akkor bolgár vagy moldáv ellenféllel találja szemben magát.

Eredetileg csütörtökön játszották volna a Litex Lovecs – Veris Chișinău párharc visszavágóját, azonban a heves esőzés miatt játékra alkalmatlanná vált a játéktér, így egy nappal később rendezték a találkozót.

A múltheti 0-0 után a péntek esti találkozón Mendy szerzett vezetést a Litexnek, majd a moldovai csapat a 32. percben Bacal kiállítása miatt létszámhátrányba is került. A győzelmet végül Jordán biztosította be, a 63. és a 74. percben is eredményes volt. Így 3-0-ás összesítéssel a Litex Lovecs jutott tovább.

Az UEFA Európa Liga második selejtező körében a DVTK – Litex Lovecs párharc első mérkőzését Bulgáriában július 17-én, csütörtökön; a visszavágót pedig július 24-én, csütörtökön Nyíregyházán rendezik.

A pontos kezdési időpontokról még nem született döntés.

minap.hu
Kezdőképünk a Birkirkara FC elleni mérkőzésen készült, fotó: M. L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-12-04 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!