Szociális

Közösen újították fel az óvodaudvart

2014-06-21 15:51

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE onketesnap_140621_vcs_08.jpg

Félmillió forintos támogatással, és több, mint száz önkéntes segítségével újult meg a Stadion Sportóvoda udvara. Az egyik vezető hitelintézet minden évben támogat egy-egy városi intézményt. Az általuk kezdeményezett, szombati felújításban az óvoda dolgozói és a szülők is részt vettek.

onketesnap_140621_vcs_13.jpg

Gaál Ottó
, a Provident Pénzügyi Zrt. regionális vezetője elmondta, néhány éve elindított Őrangyal programjuk keretében, minden évben nehézségekkel küzdő intézményeket támogatnak. – Pályázni lehetett a támogatásra, és a jelentkezők közül ügyfeleink választották ki, melyek legyenek azon az intézmények, amelyeket támogatunk. Mintegy 50 ezer szavazat érkezett be, azok alapján döntöttünk az óvoda mellett – nyilatkozta a regionális vezető. A hitelintézet csaknem száz önkéntessel, valamint fél millió forinttal járult hozzá az óvodaudvar felújításához.

onketesnap_140621_vcs_16.jpg

-
Meg fog újulni, le lesz festve az összes udvari játék, új kavicságyat, homokot kapunk, és a kresz-parkunk is fel lesz újítva. Ez nagy öröm számunkra, mindenképpen szeretnénk megköszönni, hogy a mai napon ez a százharminc ember nem a családjával tölti a délelőttöt, hanem itt az óvodában dolgozik, segít nekünk – emelte ki Machán Jánosné, a Diósgyőri Óvoda vezetője. A felújítást követően a gyerekek hétfőn már egy teljesen megújult óvodaudvart vehetnek birtokba.


minap.hu
Fotó: Végh Cs.

Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-10-03 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!