DVTK

Bemutatkozott az új sportigazgató

2014-06-06 18:41

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az ünnepélyes bejelentések napja volt a péntek a DVTK stadionban. A stadionrekonstrukció menetrendjének ismertetése mellett bemutatkozott a labdarúgócsapat új sportigazgatója és szaktanácsadója is.

Komoly bejelentésekkel kezdődött a péntek az Andrássy úti stadionban: a DVTK új sportigazgatóját, Árki Gábort mutatták be az eseményen, aki – mint az elhangzott – mind a hazai, mind a nemzetközi futballközeget remekül ismeri, és maximális kihívásként tekint a miskolci munkavégzésre. Árki Gábor célja a korábbi nagy sikerek tartós visszaállítása, ám a legelső teendők a csapat megerősítéséről szólnak.

– Jelen állapot szerint 5-6 játékos érkezhet. Nyilván, ha van lehetőség, akkor ezt a számot bővíteni fogjuk, de próbálunk a minőségre rámenni és nem a mennyiségre – emelte ki a sportvezető.

A többek között Oláh Ferenc fémjelezte korosztály sikereinek megismétléséhez, akár túlszárnyalásához nyújthat segítséget a jövőben a diósgyőri Aranycsapat zseniális ötöse is, aki szaktanácsadóként folytatja a klubnál.
– A felkérés tulajdonképpen arról szól, hogy a meglévő tapasztalatot, illetve múltat próbáljuk valahogy hasznosítani. De nemcsak engem, hanem más, korábban sokat szerepelt legendát is szeretnének visszacsábítani a vezetésbe – mondta Oláh Ferenc.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-12-10 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!