DVTK

"Szandi! Hozzám jössz...?" Lánykérés a kupadöntőn

2014-06-02 16:22

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Mi lehet egy Diósgyőr-szurkoló számára felemelőbb annál, mint hogy szeretett csapata kupadöntőt játszik? Jakab Ádám már tudja a választ: a végső megmérettetésen, több ezer szurkoló előtt megkérni a szeretett nő kezét! A DVTK labdarúgói mellett a fiatal szurkoló is sokat tett azért, hogy örökre emlékezetes maradjon a nemrégiben lejátszott Magyar Kupa-döntő, hiszen a Puskás Ferenc stadionban húzott gyűrűt párja, Szendrei Alexandra kezére.

dvtk_ujpest_mk1_040525ml_27.jpg

– Az, hogy a Magyar Kupa-döntőben lesz a nagy esemény, a Debrecen elleni május eleji, hazai győzelemmel dőlt el. A 2-0-s végeredmény azt jelentette, hogy a Diósgyőr bejutott a döntőbe, így aztán adta magát az ötlet, hogy a Puskás Ferenc stadionban, több ezer szurkoló előtt kérjem meg Alexandra kezét – emlékezett vissza Ádám, aki elmondása szerint a klub elhivatott szurkolója, s ahogy ez lenni szokott, családi tradíció náluk is, hogy apáról fiúra száll a diósgyőri klub szeretete.

A nagy eseményt megelőző szervezőmunkáról Ádám elmondta, a barátai nagyon sokat segítettek neki az előkészületeknél: a döntő előtti napon segítettek megfesteni a „Szandi! Hozzám jössz feleségül?” feliratú molinót, majd a legapróbb részletekig vigyáztak arra, nehogy valami is kiderüljön a meglepetésből. Mekkora volt aztán az öröm, amikor Szandra megpillantotta a molinót, majd Ádám a több ezer szurkoló között letérdelt előtte, gyűrűvel a kezében! A mellettük álló barátok, ismerősök gratulációit alig győzték fogadni, de Ádám elmondása szerint ismeretlen Diósgyőr-szurkolók is mosolyogva, a pillanat varázsát és nagyságát felismerve tapsolták meg őket, s gratuláltak nekik.

 

A Nyíregyházi Főiskola sportszervező-szakos hallgatója kiemelte: a klub elhivatott szurkolójaként ezzel a nem mindennapi leánykéréssel is meg akarta mutatni, mennyire szereti a csapatot, ugyanakkor „népszerűsíteni” is kívánta a DVTK fantasztikus szurkolótáborát.  

minap.hu

Fotó: M. L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-11-27 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!