Zöld Nyíl

Változás az MVK Zrt. élén

2014-06-02 12:53

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Singlár Zsolt (képünkön) váltja Devecz Miklóst június 1-től az MVK Zrt. vezérigazgatói posztján. Devecz Miklós megbízatása május végén lejárt, így egy év elteltével távozik a vállalat éléről – tudatta hétfőn közleményében Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.

singlarzsolt_projektig_web_130911.jpgDevecz Miklós a Miskolc Holding Zrt. kötelékein kívül folytatja karrierjét, utódjául Singlár Zsoltot nevezték ki. Az új vezérigazgatót elsődlegesen a járműpark-fejlesztéssel, valamint - az utas-barát szolgáltatások színvonalának további emelése mellett - az utas-tájékoztatás modernizációjával és Miskolc villamos-projektének további sikeres lebonyolításával bízta meg a holding.

A részvénytársaságnál a vezérigazgatói teendőket cégvezető segíti, erre a posztra az MVK Zrt. eddigi operatív igazgatóját, Fónagyné Hajdu Zitát nevezték ki. A Miskolc Holding Zrt. Igazgatótanácsa köszönetet mond Devecz Miklósnak a miskolci közösségi közlekedés érdekében tett erőfeszítéseiért és sok sikert kíván a szakembernek a ZTE FC vezérigazgatói feladataihoz – zárul a közlemény.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-02-21 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!