DVTK

Fehérváron zár a DVTK

2014-05-30 16:37

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE vidi-dvtk-sajttaj-140530-sp.jpg

Utolsó szezonbeli mérkőzését játssza a DVTK vasárnap. A piros-fehérek a Videoton otthonában lépnek pályára 16.30-kor az NB I 30. fordulójában – Tomiszlav Szivics nélkül, a vezetőedző ügyét ugyanis nem tárgyalta a héten másodfokon a szövetség. Távollétében Bene Ferenc nyilatkozott a találkozóról a két játékos mellett.

A megbízott edző arra hívta fel a figyelmet, igazi tétje a találkozónak a Videoton számára van, így a székesfehérváriakon lesz a nyomás.
– Éppen ezért mi felszabadultan futballozhatunk. Sok mérkőzést játszottunk a szezonban, a klubigazgatótól a szertárosig mindenki büszke lehet erre az évadra. Remélem, a szurkolók is úgy gondolják, hogy sikeres éven vagyunk túl. Ugyanakkor már csak drukkereink miatt is oda kell tenni magunkat, nem szabad megcsalni őket, mert mindvégig mellettünk álltak – hangsúlyozta Bene Ferenc.

Egerszegi Tamás a Ligakupa-döntős győzelemre emlékezett vissza, amikor 2–1-re nyertek a piros-fehérek.
– Nem mehetünk feltett kézzel oda! Ahogy Bene Ferenc mondta, felszabadultan játszhatunk. Nem akarjuk elrontani a Videoton elleni, idei jó statisztikát, szerintem remek találkozót játszunk majd – mondta a középpályás.

Barczi Dávid kiemelte, nem szeretnek veszíteni, így mindenképpen a három pontért utaznak. A támadó szerint nincs veszítenivalójuk, s lehet, hogy ez billenti a DVTK számára a mérleg nyelvét.
– Koncentráltan készülünk a hátralévő időben – tette hozzá.

Bene Ferenc azzal zárta, bízik benne, hogy enyhítik Tomiszlav Szivics büntetését, mert az az „utóbbi időben sokat sújtott” Diósgyőr és szurkolói mellett a magyar foci érdekeit is szolgálná.

A DVTK-ból a sérült Futács Márkó és Debreceni András játéka kérdéses, Kádár Tamás pedig eltiltás miatt biztosan nem léphet pályára vasárnap.

S. P.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-11-27 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!