Oktatás

Klik: mintegy 130 újabb iskolában indulnak fejlesztések

2014-05-27 15:44

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Hamarosan újabb, mintegy 130 iskolában kezdődhetnek fejlesztések a Klebelsberg Intézményfejlesztő Központ (Klik) közelmúltban indított 10 milliárdos programja keretében - közölte a központ kedden az MTI-vel.

Közleményük szerint a TÁMOP-projekten belül megvalósuló szervezetfejlesztés célja, hogy az egyéni, szakmai tudás minél jobban hasznosuljon a szervezet egészében, minden területen felkészült és motivált szakemberek dolgozzanak. Ezt a folyamatot belső képzések, valamint olyan kezdeményezések ösztönzik, mint a pályázat a szervezeti párbeszédért.

Huszonhat Borsod-Abaúj-Zemplén megyei iskolában segítő szakemberek közreműködésével és oktatási eszközök beszerzésével már megkezdődött az intézményi fejlesztés. Hamarosan további mintegy 130 iskolában indul el hasonló kezdeményezés. A fejlesztések a pedagógusok mindennapi munkáját segítik mind a szervezeti, mind a szakmai területeken.

A Klik az állami nevelési-oktatási rendszer fejlesztéseiről több városban tart szakmai konferenciát intézményvezetők számára. A tájékoztató előadások elsődleges célja a Köznevelés az iskolában című projekt ismertetése, az intézményi lehetőségek bemutatása. A rendezvénysorozat kedden Pécsen kezdődött, ezt követi május 28-án Békéscsaba, május 29-én Székesfehérvár, május 30-án pedig Szolnok.

MTIAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-28 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!