Pályázatok

Avas-dél: pályázat miniprojektek támogatására

2014-05-20 08:57

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Pályázatot hirdet Miskolc önkormányzata nonprofit szervezetek számára a „Szociális célú városrehabilitáció – Miskolc Avas-dél akcióterületen” című projekt részeként.

A támogatás a civil és nonprofit szervezetek közreműködésére irányul, amelyek megvalósítják a projekttel kapcsolatos, illetve az azt kiegészítő akciókat, tevékenységeket, rendezvényeket a helyi adottságok ismeretében, a helyi célcsoport igényeinek megfelelően. A pályázat benyújtásának határideje június 10.

A pályázat során nyújtott támogatás a helyi célcsoportot, az akcióterületen érintett lakosság bevonását, a projekt elfogadtatását, illetve a közösségfejlesztést célozza meg. A pályázók az általuk megvalósítandó programokra, tevékenységekre, illetve szolgáltatásokra vonatkozóan úgynevezett mini-projekteket dolgoznak ki, melyek alapján benyújtják igényeiket a támogatandó tevékenységeik megvalósítására. A mini-projekt megvalósításának kezdő időpontja legkorábban június 30., záró időpontja legkésőbb 2015. május 31.

A rendelkezésre álló keret 20.320.000 forint. A támogatás vissza nem térítendő, intenzitása száz százalékos. Összege minimum 500.000, legfeljebb 3.000.000 forint.

A mini-projekt részletes pályázati útmutatója és dokumentációja elektronikus formában elérhető a Miskolci Városfejlesztési Kft., a város és a Miskolc-avasi Mintaprogram honlapján. Nyomtatott formában a Miskolci Városfejlesztési Kft. portáján (3525 Miskolc, Városház tér 13.) olvasható el.

A benyújtási határidő előtt a pályázók kérdéseiket a 06 36-46/504-188-as telefonszámon, vagy a programalap©varosfejlesztes.miskolc.hu e-mail címen tehetik fel.

minap.hu
Fotónk illusztrációAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!