Programajánló

Aida a Miskolci Jégcsarnokban

2014-05-16 21:26

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Bartók Plusz Operafesztivál június 20-án, az „Ezrek operája” ingyenes sorozatában Verdi: Aida című operáját mutatja be. Az előadásra regisztrációs kártyával lehet bejutni, amit a Miskolci Nemzeti Színház jegypénztárában lehet igényelni, korlátozott számban.

Eddig a fesztivál szervezői vitték ki az operát az utcára, most azt szeretnék, ha a közönség is bemenne az operába. Az előadás ingyenes lesz, de előnyben részesítik azokat, akik valamelyik másik előadást is megtekintik. Ha valaki a Bartók Plusz 2014 valamelyik nagyszínházi vagy Nyári színházi előadására jegyet vált, az regisztrációs kártyát kap Verdi: Aida előadására is a Miskolci Jégcsarnokba, június 20-ra.  Aki már váltott jegyet valamelyik nagyszínházi vagy Nyári színházi opera előadásra, annak nincs más dolga, be kell mennie a színház jegypénztárába június 5-ig, hogy átvegye regisztrációs kártyáját.

Akik május 20. után vásárolnak jegyet valamelyik nagyszínházi vagy Nyári színházi operaelőadásra, ezzel egy időben kérhetik a regisztrációs kártyájukat is, a jegypénztárban. Azok is kaphatnak ilyen kártyát, akik május 20. után on-line vásárolnak jegyet valamelyik nagyszínházi vagy Nyári színházi opera előadásra: ők a jegypénztar@mnsz.eu e-mail címen jelezhetik regisztrációs szándékukat, a kártyát pedig június 5-ig vehetik át a színház jegypénztárában.

Azok a vendégek, akik a Bartók Plusz Operafesztivál programjából csupán az Aida előadásra kíváncsiak, június 10-tól személyesen kérhetnek regisztrációs kártyát a Miskolci Nemzeti Színház jegypénztárában.

minap.hu
Illusztrációnk a tavalyi operafesztivál „Ezrek operája” előadásán, Verdi: Traviata című művének bemutatóján készültAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-05-20 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!