Programajánló

Hétvágás – Baranta Világkupa Miskolcon

2014-05-13 11:32

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE baranta-vilagkupa-120518ml_03.jpg

Idén május harmadik hétvégéjén rendezik meg a „Hétvágás” Baranta Világkupát a Miskolci Generáli Arénában. A tavalyi évekhez hasonlóan idén is nagy küzdelmek várhatóak, ahol eldől, ki a legjobb összetett képességű harcos ebben az évben.

A név kötelez: a hét versenyszámból álló kétnapos versenyen pusztakezes küzdelmeket, szablya- és lándzsavívást, harci íjászatot, valamint páros fegyveres vívásbemutatót is láthatnak a látogatók – tájékoztatott közleményében a Borsodi Magyar Közösségek Szövetsége és a MENTE Egyesület.

A barantások jellemzően minden versenyszámban indulnak (a végső győzelemhez legalább 5 versenyszámban indulni kell), ezen kívül judosok, birkózók, kempósok, vívók és íjászok is indulnak a versenyen, mindannyian a saját versenyszámukban.

Szombaton a pusztakezes versenyszámok keretein belül a FILA Grappling Magyar Bajnokság is lezajlik, vasárnap pedig a nagyon látványos fegyveres küzdelmek kerülnek sorra. Ráadásként amolyan magyar virtusként bemutatkozik az ostor- és fokospárbaj is.

minap.hu
Fotó: minap-archív, Mocsári L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-05-21 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!