Egyház

„Egyedül Istené a dicsőség”

2014-05-02 19:35

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE halaadas_140502_fkcs_3.jpg

A választás eredményéért hálaadásra várta az érdeklődőket pénteken Csöbör Katalin országgyűlési képviselő a Jezsuita templomba. Az alkalmon P. Holczinger Ferenc jezsuita szerzetes és Mike Martin református lelkipásztor szolgáltak. A hálaadást agapé követte.

halaadas_140502_fkcs_9.jpg

Csöbör Katalin elmondta, a 2014-es országgyűlési választásokra készülve rengeteg munkát végeztek el.
– Nagyon sok gratulációt kaptam, én pedig sok köszönetet igyekeztem mondani azoknak, akik segítettek, és akik megtiszteltek a bizalmukkal, hogy képviseljem a területet. A hitet és a bizalmat viszont egyedül a Jóistentől kapjuk, a dicsőség egyedül az övé, általa sikerül mindezt végigvinni. A gyermekeim a Jezsuita gimnáziumba jártak, az iskola adott egy református lelkészt, aki a fiam, ezért is hálát adunk – hangsúlyozta az országgyűlési képviselő.

halaadas_140502_fkcs_13.jpg

A politikus hozzátette: az est üzenete az, hogy mivel egy képviselői mandátum négy évre szól, „ne bízzuk el magunkat, csak az Isten segítségével lehet elvégezni a munkát és eredményt elérni”.

halaadas_140502_fkcs_5.jpg

P. Holczinger Ferenc kiemelte, a hálaadással továbbra is kérik Isten áldását.
– A közösségekről szól, a munkáról, amellyel a hálaadás létrejöhetett. Szimbolikusan és lelkileg is az Isten segítségére számítunk a közösségi hálaadással – mondta a jezsuita szerzetes.minap.hu
fotó: F. Kaderják Cs.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-09-24 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!