Programajánló

Szikszó Majális Miskolc-Tapolcán

2014-04-28 09:21

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Miskolc-Tapolcán szervezi Szikszó Önkormányzata a Majális 2014 ünnepségét az általa üzemeltetett kempingben. A főzőversennyel egybekötött szórakoztató programra – ahol a Bon Bon együttes és Pataki Attila is fellép – nemcsak a szikszóikat várják.

– A Szikszón a majális nemcsak egy kikapcsolódás, hanem egy igazi közösségi ünnep – mondja Füzesséri József Szikszó polgármestere. – A városunk apraja, nagyja készül erre a napra, és mindig rendkívül jól szórakozunk. Fontos számunkra, hogy együtt legyünk, jobban megismerjük egymást, bemutassuk értékeinket egymásnak, és emellett jókat is együnk, és jól is érezzük magunkat. A szikszói majális példa arra, ami a hétköznapokon is történik. A város egy közösség, egy irányba húz. Szikszó sikerének titka a városlakók közösségének az ereje.

A Szikszó Majális délelőtt a főzőversennyel indul, ahol a csapatok már 9 órától elfoglalhatják a helyeiket. A nagyszínpadon délután fél kettőkor a Bethánia Óvoda fellépésével indul a program. Ezután a Városi Óvoda és a Hajnalcsillag Református Ifjúsági Énekkar következik. Két órakor az Őszirózsák Nyugdíjas Klub lép a közönség elé, majd a Szepsi Suli májusköszöntő műsorát láthatják. Fél háromtól a Fabula Művészeti Iskola növendéki szórakoztatják az egybegyűlteket.

Három órakor az I. Szikszói Humorbajnokság győztese Fülöp Viktor viccein nevethetnek, majd táncos musical és rock and roll következik Fél öttől a sztárvendégek lépnek a színpadra: a Bon Bon együttes, majd Pataki Attila. Fél hattól lesz a főzőverseny eredményhirdetése, és ekkor derül ki az is, ki nyerte el a tombola fődíját.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-07-03 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!