Programajánló

Május első vasárnapján rajtol a Jabil3Próba

2014-04-27 10:05

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az utóbbi években hagyományossá vált Jabil 3Próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozat idén május 4-én, vasárnap veszi kezdetét Tiszaújvárosban.

A Jabil Circuit Magyarország Kft. Huszár Andor út 1. sz. alatti parkolójában 7.30 órától várják az érdeklődőket, akik 9.45-ig regisztrálhatnak. A 15 km-es, 3 pontot érő kispróba és a 45 km-es, 6 pontos nagypróba közös rajtja 10 órakor lesz. Az útvonalat – tavalyhoz hasonlóan - a Tisza gátján jelölik ki a szervezők.

10:15-kor óvodások és kisiskolások részére ügyességi kerékpáros versenyt rendez a házigazda TVK-Mali TK.

Lényeges információ, hogy előnevezés és nevezési díj nincs. Minden induló egy próbafüzetet kap a jelentkezéskor, amivel ingyen indulhat a Jabil 3Próba második és harmadik fordulóján is. A próbák teljesítéséért járó pontokat ebbe a füzetbe pecsételik be.

Mindenki, aki a kerékpáros próbát teljesíti, emblémázott csőkendőt kap ajándékba. Szintén csábító érv, hogy a helyszínen kisorsolnak egy-egy mountain bike kerékpárt, illetve 2-2 darab kerékpáros fejvédőt a Jabil-dolgozók, valamint a további résztvevők között.

A célba érkezés után a 3Próbásokat Gulyás-parti várja.

A Jabil 3Próba folytatását a június 15.-i úszás (400 és 1000 m) jelenti, a Sportcentrum uszodájában. Augusztus 8-án – a Jabil 1/3 Maraton keretében –  a futáson lesz a sor, ahol 3,5 és 14 km-t kell teljesíteni.

A harmadik, záró próba után a 12 pontot, vagy annál többet ,,gyűjtögetők" próbafüzetét urnákba dobják, majd a tulajdonosok között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A legalább 15 pontot gyűjtők reménykedhetnek a fődíj elnyerésében, ami a Jabil-dolgozók és a további indulók számára is egy-egy, egyszemélyes utazás az idei, szeptember 26-29. között megrendezendő Berlin Maratonra.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-07-04 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!