Kultúra

Bábszínházak találkoznak, függetlenül

2014-04-25 12:31

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE babszinhaz_140425_fkcs_3.jpg

Független Bábszínházak Találkozójának ad otthont a Miskolci Csodamalom Bábszínház pénteken és szombaton. Az érdeklődők több társulat előadását tekinthetik meg.

A független bábszínházi művészet a Kossuth utcán bontakozik ki pénteken és szombaton. A Csodamalom igazi találkozóhellyé válik tehát két napra. Számos előadást mutatnak be, így a klasszikus történeteket több művészeti megközelítésből tekinthetik meg a gyerekek és a gyermeklelkű felnőttek.

babszinhaz_140425_fkcs_7.jpg

A három kismalac kalandjaival kezdődött pénteken délelőtt a Független Bábszínházak Találkozója. A Ziránó Színház társulatának előadását Noémi és Noella története követte, már az Eszme Bábszínház bemutatójaként.

A hét utolsó munkanapján Mátyás király szárnyai is érkeznek, a Márkuszínház tolmácsolásában, majd a pénteki program a Nyilas Misi Házban ér véget, délután, a Tintaló Társulás, Bollár Kótyag és Mámori Nellike nagy találkozása című előadásával.

A hétvége első napján pedig újra kinyit a Csodamalom. Lesz Órajáték Pályi János előadásában, Ebcsont és nyúlcipő a Bábrándozók Társulattól, s a miskolci művészek sem maradnak ki, hiszen Fabók Mancsi Bábszínháza A székely menyecske és az ördög történetét meséli el.

K. J.
fotó: F. K. Cs.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-07-04 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!