Egyház

Templomi lézerfénykoncert húsvéthétfőn

2014-04-20 22:09

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Jelenések címmel láthatja a közönség a Fényszínház legújabb előadását húsvét hétfőn Budapesten, a Rózsafüzér Királynéja Plébániatemplomban.

A Jelenések című előadásban a keresztény világ legismertebb imáját, a Miatyánkot dolgozzák fel multimédiás és lézeres eszközökkel - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, ebben az újkori, modern feldolgozásban törekednek a szeretet szimbólumainak legszebb megfogalmazására: zenével, álló és mozgóképekkel, lézerjelenésekkel, az ima érzelmeinek bensőséges hangulatával. Az előadásban közreműködik St. Martin - olvasható a közleményben.

Mint írják, a lézergrafikák megalkotója Simon András grafikusművész, aki évtizedek óta elismert egyházi alkotó. Az előadás forgatókönyvét és látványtervét Csömör Hermina készítette.

A Jelenések című előadást elsőként Miskolcon, a Szent Anna-templomban mutatták be Szarvas Péter atya közreműködésével. A következő előadás június 8-án, pünkösdkor lesz Európa legmagasabb Mária-szobránál Hercegszántón.

MTI


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-28 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!