Választás 2014

"A munkahelyteremtés folytatása a tét"

2014-04-06 16:29

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE kriza-02.jpg

Kriza Ákos. Miskolc polgármestere dél körül családjával adta le szavazatát. Érdeklődésünkre elmondta, „Miskolc számára kiemelten fontos a mostani választás”, melynek tétje az véleménye szerint, folytatódhat-e a kormány támogatásával és segítségével, a Miskolc számára kiemelten fontos munkahelyteremtés.

– Azt várom a választástól, hogy ugyanúgy dolgozzunk tovább, mint ahogy eddig: a város harmóniában a kormánnyal. Annak a stabil egységnek a tovább munkálkodását várom, amely felállt az elmúlt években. Éppen ezért azt gondolom, a szavazatokat nem szabad megosztani, és együtt kell, hogy gondolkozzunk, ugyanúgy, ahogy eddig – fogalmazott a polgármester.
 
kriza-01.jpg

Kriza Ákos annak a véleményének adott hangot, hogy Miskolc számára kiemelten fontos a mostani választás. Emlékeztetett rá, hogy a kormány kiemelt fejlesztési központtá nyilvánította Miskolcot – a választás tétje az, hogy ez a folyamat, a munkahelyteremtés folytatódhat-e kormányzati támogatással és segítséggel.

demeter_ervin_140406_fkcs.jpg„Az elmúlt négy évben ez történt, reméljük, hogy ez így megy a továbbiakban is” – zárta a polgármester.   – Örvendetesen nagy választói aktivitást tapasztalok a megyében – ezt már Demeter Ervin megyei kormánymegbízott mondta.

– A választókat érdekli és fontosnak is tartják a választást, sokan a szomszédokat is mozgósítják, hogy menjenek el szavazni. Úgy látom, központi kérdés a választás.A kormánymegbízott kiemelte, „a megye szempontjából óriási jelentősége van a mostani választásnak”. Tétje az, hogy „tudjuk-e folytatni azt a munkát, ami a megye felzárkózását, fejlesztését szolgálja”, melynek egyik fontos eszköze a munkahelyteremtés.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2019-12-12 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!