Szociális

Ismét nyert megyénkbeli iskola a brikettpályázaton

2014-04-03 12:20

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Hét iskola nyert az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. pályázatán, amelyen száz tonna érvénytelenített Erzsébet-utalványból készült, a tűzifáéval azonos fűtőértékű brikettet kaphatnak - közölte a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány csütörtökön az MTI-vel.

Mint írták, idén csak olyan iskolák pályázhattak, amelyek eddig még nem nyertek Erzsébet-utalványból készített brikettet.
Az összesen 100 tonna brikettre 30 intézmény pályázott, közülük hét nyert, a támogatást Baranya, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Somogy és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei iskolák nyerték el.

Az üdülési alapítvány közölte, a nyertes intézmények nemcsak a tüzelőanyagot kapják térítésmentesen, hanem annak szállítását is az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. biztosítja.
Az érvénytelenített Erzsébet-utalványból készített brikettek hasznosítására meghirdetett pályázat eredményeként olyan tanintézmények jutottak és jutnak minden évben támogatáshoz, ahol igen magas a hátrányos helyzetű és a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek aránya - hangsúlyozza közleményében a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-26 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!