Pályázatok

Rajz- és irodalmi pályázatot hirdet a KAMA Köztársaság

2014-03-20 09:05

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az Észak-Keleti Átjáró Egyesület tavaly ősz óta tartó játékában egy jövőbeli, 2099-es civilizációból utaznak vissza a mába, Miskolcra a kalandra vállalkozók, hogy a jelenben végzett tevékenységükkel megóvják a környezetet, a várost, az életet, megelőzve valamely későbbi (ökológiai) katasztrófát.

„A KAMA Köztársaság Krónikája” címmel kiírt pályázatra diákoktól olyan pályaművek várnak, amelyek Miskolc jövőjéhez és a KAMA Köztársaság - elképzelt - történetéhez kapcsolódnak (lásd kamaprojekt.hu), annak különböző epizódjait, részleteit kell bemutatniuk! A pályázók képzelete szabadon szárnyalhat, szívesen fogadnak a szervezők rövid történeteket, novellákat, verseket, rajzokat, bármilyen művészeti alkotást, amit az alapsztori ihletett.

kamapalyazathoz.jpg

Pályázni 7-től 14 éves korig lehet. A rajzok bármilyen technikával, bármilyen méretben elkészíthetők. Az irodalmi kategóriában verseket, novellákat és meséket várnak a kamások, gépelt formátumban maximum 5, kézzel írottan maximum 8 oldalban.
Pályázni nem csak egyénileg lehet, jöhetnek közös munkák is, mint például egy meseíró és az ő történetét illusztráló rajzoló együttes alkotása.

A díjazottakat könyvvel és ajándéktárgyakkal jutalmazzák, alkotásaik megjelennek a kamaprojekt.hu weboldalon. Beküldési határidő: 2014. április 30.
A pályaművek mellett kérik a kitöltött pályázati űrlap beküldését is. (Megtalálható a weboldalon.)
Postacím: 3529 Miskolc, Testvérvárosok útja 8. 9/1., avagy digitális formátumokban az atjarok©gmail.com e-mail címre küldendők a művek.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-28 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!