Pályázatok

Sport mecénás támogatásra pályázhatnak

2014-03-13 10:08

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Idén is pályázatot hirdet Miskolc önkormányzata a 2014-es Sport Mecénás Alapból igénybe vehető, vissza nem térítendő támogatás elnyerésére.

Négy pályázati kategóriát írtak ki: működési támogatás biztosítása sportegyesületek, szakosztályok, valamint egyéb sportszervezetek részére; bajnoki rendszeren kívüli kiemelkedő sportesemények támogatása, nagy létszámot megmozgató szabadidős események rendezési költségeihez való hozzájárulás; hazai vagy nemzetközi sportversenyen, edzőtáboron való részvétel támogatása; valamint utánpótlás-nevelés. Valamennyi kategóriában május 1-től december 31-ig tart az elszámolási időszak.

Kategóriánként a legnagyobb odaítélhető összeg 500.000 forint. A kiírás szerint csak az a pályázat támogatható, amely legalább 20 százalék önrésszel rendelkezik.

A pályázaton részt vehet minden Miskolc közigazgatási területén működő, hivatalosan bejegyzett sporttevékenységet végző jogi személyiségű vállalkozás, sportszervezet, megyei sportszövetség és megyei sportági szakszövetség. Azok a szakosztályok, amelyek idén már részesültek önkormányzati támogatásban, nem nyújthatnak be pályázatot.

A pályázatnak tartalmaznia kell: a pályázó nevét, címét, adószámát, bankszámlát vezető pénzintézet nevét, bankszámlaszámát; a pályázat célját, megvalósíthatóságának leírását és indoklását, eredményének várható hatását; benyújtott program részletes költségvetését; a cél megvalósításához szükséges saját forrás összegének megjelölését; a szervezet alapító okiratának másolatát; valamint a pályázó köztartozásokról szóló nyilatkozatát.

A támogatás elnyerésére benyújtott pályázatokat egy példányban, formanyomtatványon kell benyújtani postán vagy személyesen a Miskolc MJV Polgármesteri Hivatal, Humán Főosztály, Köznevelési, Sport és Társadalmi Kapcsolatok Osztály címére (3525 Miskolc, Városház tér 8. telefon: 512-775) április 30-ig.

A pályázati támogatások odaítéléséről a Köznevelési, Kulturális, Turisztikai, Ifjúsági és Sport Bizottság dönt. A pályázat részvételi költsége: 100.000 forint támogatási igényig 3.000, 100.001 és 250.000 forint közt 4.000, 250.001 és 500.000 közti igényig 5.000 forint. Az összeg befizetését a befizetési vagy átutalási bizonylat másolatával a pályázat benyújtásakor igazolni kell. A több pályázatot benyújtó sportszervezetek, egyesületek a pályázati díjat összevontan is befizethetik.

Azon pályázók, akik az előző években az önkormányzat által nyújtott támogatás felhasználásával nem számoltak el, 2014-ben nem részesülhetnek pályázati támogatásban.

A pályázati űrlapok letölthetők Miskolc honlapjáról.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-10-03 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!